PRIMA PAGINĂ » UNPR ARE RELAŢII NORMALE (ŞI) CU PSD

UNPR ARE RELAŢII NORMALE (ŞI) CU PSD

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

UNPR Dambovita nu a murit! Asta sustin reprezentantii acestei minuscule formatiuni politice infiintata pe vremea cand Romania era guvernata de PDL. La vremea respectiva s-au facut remarcati prin sprijinul neconditionat acordat Cabinetelor Boc 1, 2 si 3 si, in ultima parte a guvernarii demcorat-liberale, Cabinetului Mihai Razvan Ungureanu. Dupa, adica dupa preluarea puterii de catre USL, UNPR, ca o formatiune ce se respecta, a facut ce a facut si s-a cocotat in barca noii puteri, cu tot cu reprezentantii din judetul Dambovita.

 

Pregresistii de la UNPR au dovedit ca daca vrei cu adevarat poti… sa-I juri credinta eterna celui pe care il injurai din toate puterile pana mai zilelele trecute. In Dambovita, progresistii au amutit cand au constatat ca fratele mai mare PDL-ist a pierdut fraiele puterii, fraie care au fost luate de dusmanul USL-ist. De tacut au tacut UNPR-istii prezidati de Marian Radu pana cand nasul Gabriel Oprea s-a impacat cu finul Victor Ponta si au pus bazele Aliantei de Centru Stanga. Abia atunci a prins curaj progresistul Radu de la Targoviste care a pornit sa-I laude pe prietenii social-democrati la fel de bine cum o facea si cu democrat-liberalii. Intrebat ce relatie are cu cei pe care ii injura anul trecut pe vremea asta, Marian Radu a spus, cu un sfert de voce, ca are o relatie normal cu PSD.

Echipa: Iulian Bănăşanu, Eduard Leasă

http://youtu.be/X3uN4geddsg

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe