URȘII AU ÎNCEPUT SĂ COBOARE ÎN ORAȘE. ÎN PRAHOVA, TREI INTERVENȚII ÎN ULTIMELE ZILE.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Urșii au ieșit deja din hibernare. Ieri seară jandarmii montani au intervenit în Bușteni, pe str. Victoriei, pentru îndepărtarea unei ursoaice și a doi pui ce și-au făcut simțită prezența în zonă. Jandarmii au folosit semnalele acustice și luminoase pentru îndepărtarea animalelor sălbatice. Este deja a treia intervenție în această săptămână a jandarmilor montani pentru îndepărtarea animalelor sălbatice.

Ultima intervenție a jandarmilor montani din detașamentul Sinaia a fost vineri, 22 februarie când au fost nevoiți să alunge un urs din curtea spitalului Azuga unde atacase un cerb . Jandarmii recomandă ca in astfel de situatii sa va îndepărtați urgent de animalele rănite sau agresive, să intrați într un loc sigur și să anunțați imediat autoritățile pe numărul unic de urgență 112.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

AU PLĂTIT CÂTE 50 DE EURO PENTRU TEST NEGATIV COVID-19

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat trei cetățeni bulgari care au încercat să intre în România, prezentând autorităţilor teste negative false pentru infecţia cu virusul SARS-COV-2.La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier, s-au prezentat pe sensul de intrare din ţară, trei cetățeni