PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » URSUL A GENERAT SPAIMĂ PRINTRE TURIŞTI

URSUL A GENERAT SPAIMĂ PRINTRE TURIŞTI

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

O ursoaică cu pui a băgat spaimă în turiştii care au mers cu cortul pe Platoul Padina în week-end. La vederea femelei cu cinci pui după ea, oamenii au anunţat imediat salvamontiştii şi jandarmii, iar autorităţile sunt în alertă.

Sâmbătă spre duminică, turiştii care au mers cu cortul pe Platoul Padina au făcut noapte albă, din cauza ursoaicei cu cinci pui care a plecat în căutare de hrană. Peste 200 de corturi erau în zonă, iar oamenii, cuprinși de spaimă, oamenii au sunat la Salvamont și la Jandarmeria Montană. S-au folosit petarde, sirenele din dotarea autospecialei de jandarmi, dar și de farurile propriilor maşini, pentru a alunga ursoaica şi puii.

Turiştii au făcut focul şi au stat în gardă toată noaptea. Frica nu le-a pierit nici duminică, atunci când ursoaica şi cei cinci pui au ajuns şi la Mănăstirea peştera, înainte de lăsarea întunericului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe