PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „VĂ PLACE COVORUL?”

„VĂ PLACE COVORUL?”

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Campanie sa fie dar nu in praf si nu ca la tara. Asta pare sa fie sloganul adoptat de social democratii damboviteni. Fețele subțiri din PSD Dambovita au participat la turneu electoral judetean, in care, intr-una din localitatile rurale ale judetului, s-au cocoțat direct pe o mochetă, aparent nou achiziționată, pentru a putea vorbi muritorilor de rînd, stânși în aer liber, să asculte cele mai noi promisiuni electorale. Fotografia, ce a devenit virala, apare pe pagina de socializare a unui grup intitulat „Pucioasa veselă”. Gestul, ce poate fi catalogat în multe feluri, între care prostul gust și disprețul fața de audiența sunt doar două categorii, nu a rămas netaxat de internauți.

Sunt doar câteva dintre cele mai inspirate comentarii. Unde îi va duce covorul fermecat pe social democrați rămâne de văzut. Cert este că, deocamdată, i-a adus în „gura” internetului, pentru că, trebuie să recunoaștem, au reușit să facă încă o gafă monumentala, din pacate una din lungul șir al gafelor din politica românească, o categorie unde social democrații dâmbovițeni dețin un loc fruntaș, la mai multe categorii printre care se număra și aroganța. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe