PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VACANȚE PENTRU TOȚI – VIDEO

VACANȚE PENTRU TOȚI – VIDEO

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Toamna a venit cu oferte bune pentru dambovitenii care nu au ajuns inca la mare sau la munte. Din doi septembrie, preturile pentru vacante au inceput sa intre la apa, scazand in medie cu 30 de procente, o data cu inceperea programului “Litoralul pentru toti”.  Agentiile de turism dambovitene au pus in vanzare pachete promotionale pentru litoralul romanesc, dar si la munte ori in statiunile balneare. Cu toate acestea, turistii nu se inghesuie sa prinda un loc.

 

Cei care nu au avut posibilitati financiare sa plece in vacanta in plin sezon estival, mai au o sansa la inceput de toamna. Turistii pot cumpara bilete chiar si la jumatate de pret, prin programul “Litoralul pentru toti”,  doar prin intermediul agentiilor de turism, care aplica formula „primul venit, primul servit”.  In Targoviste, operatorii in turism au oferte pentru statiunile de la mare: Mamaia, Eforie Nord si Eforie Sud.  In Mamaia de exemplu, in aceasta perioada un turist scoate din buzunar 630 de lei pentru o camera dubla intr-un hotel de doua stele, sase nopti de cazare cu mic dejun inclus. Pentru trei stele pretul se ridica la 830 de lei.

Insa, nu doar pe litoral pot pleca dâmbovițenii in aceasta perioada. Incepand cu 15 septembrie apar si ofertele sociale, precum: decada balneara, o saptamana la munte sau o saptamana la tara.

Programul „Litoralul pentru toti” tine pana la 1 octombrie.  Insa, daca vremea va fi frumoasa, programul poate fi extins cu inca doua saptamani, asa cum s-a intamplat si anul trecut.

 

Echipa:  Corina Slămnoiu/ Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe