PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » VALIZĂ SUSPECTĂ ÎN SCUARUL PRIMĂRIEI.

VALIZĂ SUSPECTĂ ÎN SCUARUL PRIMĂRIEI.

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

UPDATE: Barbatul care și-a lăsat valiza pe scările magazinului din Târgoviște a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.

UPDATE: Un bărbat a fost reținut pentru audieri după ce s-a stabilit că acesta a lăsat valiza suspectă. Bărbatul le-a declarat oamenilor legii că în interior este un acordeon și că nu a intenționat să genereze panică, doar l-a abandonat ca o donație. Valiza a fost deschisă de specialiști și s-au confirmat spusele bărbatului.

Alertă în această dimineață în apropiere de primăria Târgoviște. O valiză suspectă a pus pe jar autoritățile. Din primele date, la ora 8.30 o vânzătoare care trebuia să deschisă magazinul a sunat la 112 și a anunțat că o valiză suspectă este așezată în zona scuarului primăriei municipiului Târgoviște, în fața magazinului. Imediat zona a fost împrejmuită și a fost restricționat accesul. Deocamdată nu s-a procedat la evacuarea persoanelor. O echipa de la ISU Dâmbovița, echipaje de poliție și lucrători ai SRI au ajuns la fața locului.

În aceste momente este așteptată o echipă de intervenție formată din geniști care ar urma să ajungă dintr-un județ învecinat, Argeș sau Prahova.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe