PRIMA PAGINĂ » Arges » VÂRSTNICI PRĂDAȚI DE UN HOȚ CARE VIZA DOAR GOSPODĂRIILE BĂTRÂNILOR. DE LA ULTIMA ÎNCERCARE A AJUNS DIRECT DUPĂ GRATII

VÂRSTNICI PRĂDAȚI DE UN HOȚ CARE VIZA DOAR GOSPODĂRIILE BĂTRÂNILOR. DE LA ULTIMA ÎNCERCARE A AJUNS DIRECT DUPĂ GRATII

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Bărbatul de 29 de ani din Sălătrucu, județul Argeș, a fost depistat în flagrant la ultima tentativă de furt.
Bărbatul ar fi fost observat când sarea gardul într-o gospodarie de pe raza localității Tigveni. Vecinii, cunoscând că acolo locuia o femeie în vârstă de peste 70 de ani, au anuntat polițiștii.
Bărbatul a fost depistat la scurt timp după ce ar fi părăsit locuința în cauză, fără a sustrage bunuri.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că cel în cauza ar mai fi sustras în ziua de 28 martie , suma de 7.500 de lei și un telefon mobil, de la locuința unor persoane vârstnice de pe raza localității Tigveni, iar în cursul lunii octombrie 2018, ar fi sustras bunuri în valoare de peste 1.000 de lei de la alte două locuințe ale unor persoane vârstnice de pe raza aceleiași localități.
Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto cu caracter ilustrativ

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe