PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VECINI CU GROAPA DE GUNOI – VIDEO

VECINI CU GROAPA DE GUNOI – VIDEO

de admin
26 vizualizări

Revoltator! Stau cu gunoiul sub nas si risca sa se imbolnaveasca din cauza focarului de infectie! Se intampla intr-un cartier din Targoviste, unde o cladire lasata in conservare a devenit groapa de gunoi. Cei care locuiesc chiar langa imobil sunt nemultumiti de peisajul dezolant, dar nimeni nu s-a gandit sa sesizeze autoritatile. Proprietarul nu este nici el de gasit, asa ca oamenii continua sa fie vecini cu gunoaiele!
Locatarii acestor imobile din microraionul IV din Targoviste, se trezesc in fiecare dimineata cu gunoiul sub geam. Vara, mirosul este aproape insuportabil, nu mai vorbim despre peisajul dezgustator. O cladire construita de cativa ani, dar care nu este inca folosita, s-a transformat in groapa de gunoi. Vecinatatea locatarilor cu imobilul incojurat de gunoaie ii deranjeaza, dar nu s-au gandit pana acum sa ia masuri. Unii recunosc faptul ca vina pentru acest focar de infectie o poarta chiar locatarii blocurilor, care nu se deranjeaza sa isi duca resturile menajere la pubela, le arunca direct pe geam, in curtea cladirii lasata in conservare.
Mai grav este ca prin stratul gros de gunoaie misuna cainii vagabonzii, iar zona este frecventata si de copii. Chiar daca pericolul de imbolnavire este real, numai vorbim despre disconfort, locatarii blocului nu s-au grabit sa sesizeze autoritatile. Ei spun doar ca nu au reusit sa dea de urma proprietarului, pe care nu l-au mai vazut de cativa ani.
Potrivit legii aruncarea de deseuri se sanctioneaza, la fel si nepasarea proprietarilor care nu isi curata terenurile. Numai ca teoria nu se potriveste de multe ori cu realitatea. In acest caz, vina apartine si locatarilor, care singuri si-au amenajat o groapa de gunoi, chiar sub ferestre.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe