VEŞTI BUNE LA RĂCARI! O FEMEIE DE 75 DE ANI, DE LA AZIUL DIN RĂCARI, S-A VINDECAT DE CORONAVRIUS. ŞI O ANGAJATĂ A CĂMINULUI VA FI EXTERNATĂ AZI. ALŢI 9 PACIENŢI DIN RĂCARI AU TESTE NEGATIVE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Încep să vină şi veştile bune la Răcari, în judeţul Dâmboviţa! O femeie de 75 de ani, de la Centrul de Îngrijiri pentru Persoane Vârstnice, s-a vindecat de coronavirus. Femeia a fost internată la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, iar apoi a fost transferată la Spitalul din Pucioasa. Astăzi va fi externată şi o angajată a centrului, o femeie de 50 de ani, declarată şi ea vindecată. Alţi nouă pacineţi au primit rezultate negative la testele COVID-19 şi, cel mai probabil, vor fi şi ei externaţi în perioada următoare.

“Avem 11 rezultate negative!
Doi pacienti se intorc astazi acasă!

Continuam distribuirea măștilor catre populatie!
Fiecare locuitor primeste mască! La domiciliu!

Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus. Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.

Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!”  a anunţat pe Facebook, în urmă cu puţin timp, Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri