VIDEO!PRIMARUL ȘI ANGAJAȚII AU ORGANIZAT PETRECERE ÎN PANDEMIE. S-A LĂSAT CU AMENZI USTURĂTOARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sârbele au încins podeaua unui local din Argeș chiar în plină pandemie. Tonul distracției a fost dat chiar de primarul din Cicanești. El și angajații instituției au organizat o petrecere de ziua unuia dintre ei. Nu au ținut cont nici de pandemie, nici de ordonanțe. Au dansat, au chiuit și s-au distrat până când a apărut poliția la ușa localului. Pentru că unii petrecăreți s-au lăudat pe rețelele de socializare cu poze și filmulețe de la petrecere, oamenii legii au fost sesizați. Petrecerea a fost mai scumpă decât se așteptau invitații. 21.000 de lei i-a costat dezmățul.

IPJ Argeș a transmis:

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la o petrecere cu caracter privat care ar fi avut loc în perioada restricțiilor specifice stării de urgență, pe raza localității Cicănești, vă comunicăm următoarele:

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au fost identificate persoanele care ar fi participat la eveniment, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.000 de lei, conform OUG 1/1999.

Atragem atenția tuturor cetățenilor cu privire la importanța, pentru noi toţi, a respectării restricțiilor impuse prin Ordonanțele Militare pentru perioada stării de urgenţă, și reamintim că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, dar şi că necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză!

Vă rugăm să conștientizați importanţa măsurilor necesare în contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus. Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul de a limita, la nivel personal, riscul de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune”.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri