PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIAȚĂ DE NAVETIST – VIDEO

VIAȚĂ DE NAVETIST – VIDEO

de admin
47 vizualizări

Sa fii navetist este o adevarata corvoada. Iarna te lupti cu gerul si ninsoarea, iar vara cu soarele amenintator. Oamenilor le-ar fi mai usor daca ar avea macar un spatiu unde sa astepte mijlocele de transport in comun. In mediul rural insa, nu au la dispozitie decat niste baraci infecte, unde nu poti intra din cauza mirosului greu de suportat. Nimeni nu se incumeta sa astepte microbuzul in asemenea locuri, cele mai multe devenite adapost pentru boschetari.
Intr-o asemenea statie ar trebui sa astepte microbuzul sau autobuzul, navetistii pe DN71 Targoviste-Sinaia. Doar ca nimeni nu are curaj sa puna piciorul intr-un asemenea loc. Geamurile lipsesc cu desavarsire, iar caramizile stau sa cada. In interior, mizerie cat cuprinde. Si nu este singurul exemplu. Cele mai multe spatii pentru calatori arata dezastruos. Asa ca oamenii sunt obligati sa astepte un mijloc de transport chiar la marginea soselei. Indura ploaia, frigul sau canicula din timpul verii.
Acest batran este bolnav. Abia s-a externat din spital si nu gaseste un autovehicul pentru a ajunge acasa. In lipsa unui spatiu unde sa se adaposteasca, se resimte din cauza caldurii.
Si acest barbat asteapta de douazeci de minute un mijloc de transport in comun, tot sub cerul liber.
In lipsa unor spatii unde sa se adaposteasca, oamenii nu isi permit sa astepte mult timp, asa ca recurg la o metoda care de obicecfei da rezultate, dar care poate fi periculoasa: ia-ma nene. Barbatul a gasit ocazie pentru a ajunge acasa. Varstnicul care abia a iesit din spital a ramas insa sa astepte in soare.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=mbRThigCCa4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe