PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POPESCU A (FOST) SCĂPAT DE ARESTARE – VIDEO

POPESCU A (FOST) SCĂPAT DE ARESTARE – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Deputatul Florin Popescu ramane liber. Parlamentarii au votat impotriva cererii ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului dambovitean. Doar 78 de parlamentari dintre cei prezenti la sedinta au votat pentru arestare, in timp ce 224 au respins solicitarea ministrului Justitiei.
Inainte de vot, deputatul Florin Popescu le-a cerut colegilor sa nu il considere un pericol public, adaugand ca nu s-a opus niciun moment bunului mers al Justitiei. 
Se pare ca deputatii prezenti nu l-au considerat un pericol public astfel incat au respins prin vot cererea de arestare. De remarcat ca Florin Popescu a ramas in libertate cu largul concurs al parlamentarilor PSD.
DNA a cerut avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea preventiva a lui Florin Popescu, pentru folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
„Din probele analizate rezultă suspiciunea rezonabilă că faptele pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale, efectuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale constau în aceea că, în cursul anului 2012, inculpatul Popescu Florin Aurelian, folosind influenţa şi autoritatea decurgând din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Dâmboviţa a unui partid, i-a cerut administratorului unor societăţi comerciale cantitatea de 50.000 – 60.000 pui grill (60 – 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui în scop electoral cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2012”, a aratat DNA in cerere.
Deputatii din Comisia juridica au respins, in 28 aprilie, cererea in cazul deputatului Popescu, fiind inregistrate 15 voturi „impotriva”, 7 voturi „pentru” si o abţinere.

https://www.youtube.com/watch?v=BgbAs5IAcO4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe