PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIAȚĂ DISTRUSĂ DE O ALUNIȚĂ – VIDEO

VIAȚĂ DISTRUSĂ DE O ALUNIȚĂ – VIDEO

de admin
53 vizualizări

Pentru Bogdan, un tânăr de 27 de ani din Ploieşti, viaţa valorează 125.000 de euro. O simplă aluniţă malignă extirpată şi netratată i-a distrus toate planurile de viitor. Patru injecţii făcute în Turcia îi pot prelungi viaţa, dar familia nu are banii necesari pentru tratament. Disperată, mama lui Bogdan Stan a scos la vânzare locuinţa.
Lacrimile mamei nu mai contenesc de când medicii i-au pus lui Bogdan un diagnostic crunt: cancer. Totul a început în urmă cu trei ani, după ce Bogdan a fost operat la o aluniţă de pe gamba dreaptă.
După operaţie, viaţa lui s-a schimbat. Rezultatul biopsiei a fost melanom malign, iar tânărul spune că medicul nu i-a recomandat niciun tratament. Pentru că nu a făcut chimioterapie, după câteva luni boala a început să-i macine tot corpul. 
Disperati, parintii s-au imprumutat de bani si au mers cu Bogdan la o clinica de oncologie din Turcia pentru tratament care sa ii tina boala pe loc. Singura lui sansa acum la viata sunt doar 4 injectii care costa prea mult pentru posibilitatile lor.
Singura şansă ca Bogdan să se facă bine este un tratament în Turcia, însă preţul este prea mare pentru familia lui: o injecţie costă 33.000 de euro şi toate patru, 125.000 de euro. Toţi cei care vor să-l ajute pe tânăr pot dona bani în contul deschis pe numele Stan Bogdan la ING Bank. RO 36 INGB 0000 9999 04322971

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe