PRIMA PAGINĂ » Utile » PRAHOVA » VICIU MORTAL. A MURIT ÎN INCENDIUL PROVOCAT DE O ȚIGARĂ

VICIU MORTAL. A MURIT ÎN INCENDIUL PROVOCAT DE O ȚIGARĂ

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Un bărbat de 60 de ani a decedat în orasul prahovean Câmpina în urma unui incendiu izbucnit în propria locuință. Tragedia a avut loc pe strada Victor Babeș din municipiu. La fața locului a fost trimisă pe lângă autospeciala de stingere a focului și o ambulanță SMURD, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului căruia, din primele cercetări,o țigară aprinsă și nesupravegheată i-a adus sfârșitul.
Flăcările au cuprins mai multe obiecte de mobilier din camera unde bărbatul a fost găsit decedat, iar cel mai probabil probabil acesta a murit intoxicat.Vecinii nu au putut să-l ajute pe bărbat.Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor morții. Dupa stingerea focului, pompierii au stabilit că proprietarul a fumat neglijent, aceasta fiind cauza izbucnirii flăcărilor.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe