PRIMA PAGINĂ » Utile » GIURGIU » VICIU PERICULOS LA 100 DE LEI DOZA. VINDEAU DROGURI TINERILOR DIN GIURGIU.

VICIU PERICULOS LA 100 DE LEI DOZA. VINDEAU DROGURI TINERILOR DIN GIURGIU.

de Andrei Oprescu
44 vizualizări

Între 50 și 100 de lei. Acesta era prețul unui viciu periculos alimentat de doi giurgiuveni. Aceștia vindeau heroină tinerilor și aveau un plan bine pus la punct pentru a nu fi descoperiți. Plasau drogurile prin mijloace de transport în comun, vindeau noaptea și foloseau un limbaj codificat. Planurile le-au fost dejucate de mascați care le-au dat trezirea. Doi dintre suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.


Cei doi tineri de 23 și 25 de ani din Giurgiu s-au trezit cu mascații la ușă. Sunt bănuiți de trafic de heroină. Începând cu luna ianuarie 2019, cei doi tineri ar fi inițiat și pus în aplicare un mecanism infracțional prin care alimentau piața de heroină din municipiul Giurgiu. Astfel, cei doi s-ar fi deplasat în localități din afara municipiului Giurgiu prin folosirea unor mijloace de transport ale unor persoane din anturaj sau chiar prin utilizarea transportului în comun pentru a procura heroină. Ulterior, heroina ar fi fost transportată în municipiul Giurgiu prin utilizarea acelorași mijloace de transport, unde ar fi fost vândută în doze unor consumatori din rândul tinerilor giurgiuveni contra unor sume cuprinse între 50 și 100 lei per doză. Pentru a evita descoperirea activităților, în activitatea infracțională, tinerii foloseau întotdeauna un limbaj codificat, își luau măsuri de precauție pentru a nu fi depistați, vânzările de droguri fiind efectuate numai în zone izolate și mai ales pe timpul nopții.

În baza mandatelor emise de Tribunalul Giurgiu, au fost efectuate simultan 3 percheziții domiciliare în municipiul Giurgiu la locuințele celor doi, fiind puse în aplicare totodată 2 mandate de aducere emise pe numele acestora.Au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Magistrații au decis ca cei doi să fie prezentați Tribunalului Giurgiu, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe