PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VICIUL I-A ADUS MOARTEA

VICIUL I-A ADUS MOARTEA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Viciul i-a adus moartea! O femeie de 84 de ani a murit intoxicata cu fum dupa ce se pare ca ar fi dormit cu tigara aprinsa. Bunurile din incapere au ars mocnit, iar fumul s-a extins rapid. Medicii au gasit-o pe batrana in stop cardiorespirator si nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Batrana prezenta arsuri la nivelul bratelor si a membrelor inferioare.

Femeia a fost gasita fara suflare de un nepot. In zadar a sperat acesta ca batrana sa mai fie in viata. Barbatul a sunat la 112 si a solicitat ajutorul salvatorilor. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD si o ambulanta a Serviciului Judetean Dambovita. Medicii au resuscitat-o timp de 30 de minute, in speranta ca femeia isi va reveni, dar eforturile salvatorilor au fost in zadar.

Din primele verificari se pare ca batrana ar fi adormit cu tigara aprinsa. Anchetatorii vor stabili cu exactitate cauzele care au provocat aceasta tragedie.

Valentin Popescu / Loredan Bouroșu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe