PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TREI ANI PENTRU TREI MORȚI

TREI ANI PENTRU TREI MORȚI

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

A omorat trei femei nevinovate si alte doua au ramas cu sechele pe viata pentru ca a mers cu viteza excesiva in localitate, dar magistratii s-au aratat blanzi cu el. Este vorba de tanarul de 22 care a curmat mai multe vieti din localitatea damboviteana Finta in vara anului trecut deoarece a condus nebuneste si a pierdut controlul volanului intr-o curba. Judecatorii i-au acordat doar trei ani de inchisoare, spre nemultumirea rudelor victimelor. Copiii femeilor care au fost spulberate in accident sunt distrusi si considera ca nu s-a facut dreptate.

In momentul cand tanarul gonea nebuneste prin sat, victimele stateau de vorba pe o banca in fata unei case. Cinci femei au fost spulberate de bolidul tanarului care a pierdut controlul volanului si a derapat. Din nefericire, trei dintre ele au decedat, iar alte doua au ramas nenorocite pe viata. Pe banca era si o fetita de numai trei ani care a scapat ca prin minune nevatamata.

Soferul care a provocat aceasta drama si a indoliat o comunitate intreaga a mai produs un accident tot in 2013. Chiar si in aceste conditii magistratii au dovedit mila fata de tanarul sofer. Acesta a fost condamnat acum la doar 3 ani de detentie pentru ucidere din culpa. De mila judecatorilor se pare ca nu au avut parte rudele victimelor, care se considera nedreptatite de decizia magistratilor. Sentinta judecatorilor pentru soferul imprudent este prea mica, striga in cor rudele victimelor.

Oamenii se tem ca in curand il vor vedea din nou pe sosele pe tanarul vitezoman deoarece permisul va fi suspendat doar pe o perioada de doi ani dupa ce va executa sentinta judecatoreasca.

Trei femei, trei bunici, trei mame au fost luate la cer intr-o singura zi din vina unui sofer imprudent. In urma au ramas mai multi copii care isi plang zi si noapte mamele. E greu de acceptat durerea, chiar si la 8 luni de cand s-au despartit pentru totdeauna.

Copiii victimelor cu greu isi pot stapani lacrimile. Acestia merg in fiecare saptamana la mormantul celor care le-au dat viata si aprind cate o lumanare.

La cimitir cand pun cate o lumanare si plang. In locul unde s-a produs tragedia, oamenii au ridicat o troita, iar lumanarile nu s-au stins niciodata.

Valentin Popescu / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe