PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VICTIME COMEMORATE

VICTIME COMEMORATE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Acțiune inedită constituită de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița în week-end. Aceștia au organizat o activitate la Muzeul Poliției Române pentru a marca „Ziua Mondială a Comemorării Victimelor Accidentelor de Circulație”.

Structura de prevenire a criminalității și polițiștii de la Serviciul Rutier, sprijiniți de reprezentanții Clubului „Valah Motors” din Târgoviște și cei de la „Retromobil Club” România, au organizat aceasta activitate pentru a le oferi posibilitatea tuturor celor prezenți de a testa ochelarii Drager prin intermediul cărora au trăit reacțiile și consecințele consumului de alcool și droguri. Totodata, au fost comemorate victimele accidentelor de circulație. Activitatea a debutat cu discursul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, comisar șef de poliție Zepiși Danil, care a subliniat importanța respectării normelor rutiere pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație.

Participanții, copii de toate vârstele, părinți, polițiști și motocicliști, au ținut un moment de reculegere pentru victimele accidentelor rutiere. „Supraviețuitorii” – expoziția de scaune extrase din epavele autovehiculele implicate în accidente rutiere grave și autovehiculele de epocă expuse în curtea Muzeului au constituit alte puncte de interes pentru școlari. Activitatea s-a încheiat cu vizita gratuită la Muzeul Poliției Române.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe