PRIMA PAGINĂ » Arges » AUTOSPECIALĂ DE POLIȚIE RĂSTURNATĂ ÎN ȘANȚ

AUTOSPECIALĂ DE POLIȚIE RĂSTURNATĂ ÎN ȘANȚ

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Doi polițiști s-au răsturnat cu mașina în șanț, în judetul Argeș, în timpul unei misiuni. Ei urmăreau o mașină la volanul căreia se afla un bărbat despre care știau că nu are permis și care nu a oprit la semnalele lor.

Incidentul avut loc în comuna Vedea din judetul Argeș, acolo unde polițiștii au vrut să îl oprească bărbatul care conducea un Logan. Știau despre el că nu are permis. Șoferul n-a oprit și a mers mai departe cu viteză. Echipajul a pornit în urmărire, iar când a vrut să depășească mașina suspectului acesta a virat și l-a speriat pe polițistul care conducea. Autospeciala de poliție s-a răsturnat.

Mai mulți localnici au auzit bubuitura și au sărit să îi ajute pe polițiști.

În cursa după șoferul fugar polițiștii au făcut uz de armamentul din dotare. Au tras cu pistolul până au golit încărcătoarele.

Cei doi polițiști au ajuns la spitalul din Pitești.

După incident, șoferul fugar, care este dintr-o localitate învecinată, a fost căutat de polițiști atât în localitate cât și acasă, acolo unde locuiește împreună cu părinții. Până acum nu a fost de găsit, așa că au filtre pentru a-l prinde.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe