PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Scandal MONSTRU într-o comună din Muntenia: bătaie cu bolovani, topoare, furci! Mai multe persoane au ajuns la spital!

Scandal MONSTRU într-o comună din Muntenia: bătaie cu bolovani, topoare, furci! Mai multe persoane au ajuns la spital!

de Moise Razvan
2,2K vizualizări

Evenimente incredibile au avut loc în comuna Cojasca din judeţul Dâmboviţa! O familie a fost atacată de 15 persoane, înarmate cu bâte, furci, pietre şi topoare. Patru persoane au ajuns la spital, iar în starea cea mai gravă se află un băiat de 15 ani, care a fost lovit în cap cu un topor. Casele victimelor atacate au suferit numeroase distrugeri, iar geamurile au fost sparte. De asemenea, 3 autovehicule au fost devastate. Întregul incident a fost transmis LIVE pe contul de Facebook al uneia dintre victime.

Poliţiştii au arestat preventiv un bărbat pentru tentativă de omor, iar alţi şapte vor fi cercetaţi în stare de libertate. Ana Maria Liţă, purtător de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, a declarat:  „La data de 22 aprilie, pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic patru persoane. Polițiștii au efectuat 12 percheziții domiciliare, în comună Cojasca.”

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe