PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Hoţ de lemne, prins in judeţul Argeş! Vezi AICI cu cât a fost sancţionat şi cantitatea de lemn recuperată!

Hoţ de lemne, prins in judeţul Argeş! Vezi AICI cu cât a fost sancţionat şi cantitatea de lemn recuperată!

de Moise Razvan
318 vizualizări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, au acționat pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul deținerii, prelucrării și comercializării de material lemnos, verificând activitatea unei societăți comerciale din comuna Rucăr.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că operatorul economic a deținut cantitatea de 9,412 mc lemn de foc rășinoase, fără documente de proveniență, conform IPJ Argeş.

Ca urmare a abaterilor constatate, societatea a fost sancționată contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, a fost confiscată cantitatea de  material lemnos nejustificată cu documente, care a fost predată Ocolului Silvic Rucăr-Păpușa.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe