PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIDEOCHAT CU MINORE

VIDEOCHAT CU MINORE

de Mditv
772 vizualizări

Două minore din estul ţării au fost găsite în oraşul dâmboviţean Găeşti de către părinţii lor cu ajutorul poliţiei. Fetele, ambele cu vârsta de 16 ani au fost racolate de o femeie şi învăţate să facă videochat. Totul se întampla într-un apartament din Găeşti, iar poliţiştii au depistat o întreagă reţea de prostituţie, condusă de un bărbat de 26 de ani.

Minorele proveneau din familii sărmane din Galaţi şi Brăila şi erau dornice să-şi găsească de muncă. Au cunoscut-o pe internet pe Sorina Vasile, o tânără de 21 de ani. Cu promisiunea că le găseşte de muncă, aceasta le-a ademenit pe fete la Găeşti şi a făcut bani pe urma lor, învăţându-le să facă videochat. Femeia acţiona împreuna cu iubitul său, în vârstă de 26 de ani. La un moment dat, una dintre minore a luat legătura cu familia ei şi le-a spus părinţilor că este sechestrată la Găeşti. Tatăl fetei a venit în judeţul Dâmboviţa şi a făcut plângere la poliţie. Astfel a fost depistată o adevărată reţea de proxenetism.

Valentin Dragnea, proprietarul apartamentului şi iubita sa, Sorina Vasile au fost reţinuţi pentru 30 de zile, iar cele două minore au fost predate familiilor, din judeţele Brăila şi Galaţi. Vecinii povestesc mai multe orori pe care le făceau tânărul şi persoanele care veneau în apartamentul lui, înainte de a fi reţinut de poliţişti.

Tânăra de 21 de ani, care racola minore pentru videochat, este din comuna dâmboviţeană Valea Mare, însă de mai bine de trei ani a plecat de acasă şi s-a mutat cu iubitul ei la Găeşti. Părinţii au rămas fără cuvinte când au aflat că fiica lor a ajuns pe mâna poliţiei.

Surse neoficiale spun că anchetatorii ar fi găsit sume importante de bani în apartamentul celor doi. Acum, atât bărbatul, cât şi iubita sa riscă până la şapte ani de închisoare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe