PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPRIJIN FINANCIAR DE LA CAR ÎNVĂŢĂMÂNT

SPRIJIN FINANCIAR DE LA CAR ÎNVĂŢĂMÂNT

de Mditv
58 vizualizări

Cheltuielile neprevăzute sau micile plăceri din perioada estivală pot fi acoperite prin diferite împrumuturi avantajoase. CAR Învăţământ oferă membrilor o alternativă pentru a ieşi din impas, atunci când au nevoie urgentă de bani. Fie că vorbim despre împrumuturile tradiţionale sau despre cele promoţionale, dobânzile rămân fixe şi sunt printre cele mai mici, pornind de la 7.58% şi ajungând până la 14% pe an.

Împrumuturile promoţionale, de până la 7 000 de lei, se acordă pentru maxim 20 de luni pentru diferite evenimente, precum: Sărbătorile Pascale, de Crăciun, pentru începutul anului şcolar şi pentru vacanţă. Totodată, CAR învăţământ acordă şi împrumuturi ocazionale, pentru ca membrii Casei de Ajutor Reciproc să îşi poată rezolva problemele urgente pe termen scurt.

Pentru că din anul 2015 Casele de Ajutor Reciproc au fost introduse în categoria întreprinderilor sociale, CAR Învăţământ şi-a îndreptat atenţia şi către cei care au venituri mici, precum debutanţii, şi pentru persoanele cu venituri mai mici de 1000 de lei. Aceste împrumuturi au costuri mai reduse.

Toate împrumuturile CAR Învăţământ sunt garantate de giranţi. Mai mult decât atât, Casa de Ajutor Reciproc oferă şi ajutoare sociale pentru căsătorie, în cuantum de 500 de lei, pentru pensionari, în valoare de 300 de lei şi ajutor de deces, în funcţie de fondul pe care l-a avut membrul CAR.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe