PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIN ZILE FIERBINTI! – VIDEO

VIN ZILE FIERBINTI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

Nu iesiti din casa fara umbrela de soare, imbracati-va adecvat si mai ales nu plecati la drum la orele pranzului. Se anunta zile caniculare, cu temperaturi de peste 36 de grade Celsius la umbra. Cel mai cald va fi in zona de campie, unde disconfortul termic va depasi pragul critic de 80 de unitati.

 

Canicula va pune stapanire pe judetul Dambovita in zilele ce vin. Potrivit meteorologilor, un aer tropical s-a instalat asupra tarii noastre, iar pana la finele saptamanii viitoare se pare ca vom avea parte de vreme calduroasa cu temperaturi de peste 36 de grade la umbra. In aceste conditii, organismul uman va resimti cu mult mai mult in aglomeratiile urbane in special ori in bataia soarelui.

Chiar daca avertizarea de canicula emisa de meteorologi este pana pe 28 iulie, aceasta ar putea fi prelungita, in conditiile in care la inceputul saptamanii viitoare va fi atins pragul critic. Temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade celsius si chiar mai mult in zona de campie. Asadar, daca nu ati plecat deocamdata in vacanta bine ar fi sa va faceti bagajele. La mare si la munte vremea se anunta placuta si tocmai buna de plaja.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe