PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIOLATORII AU AJUNS DUPĂ GRATII

VIOLATORII AU AJUNS DUPĂ GRATII

de Mditv
2 vizualizări

Cei şapte violatori care au abuzat de minora de 16 ani din satul dâmboviţean Drăgăeşti au ajuns în faţa procurorilor la Parchetul de pe langă Judecătoria Târgovişte. Agresorii şi-au recunoscut fapta, însă nu regretă nimic din ce au făcut. Deşi fata prezintă urme de violenţă pe corp, iar medicii specialişti au confirmat şi abuzul sexual, tinerii susţin în continuare că minora a mers cu ei de bună voie.

Aşa au mers la audieri cei şapte tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, tăcuţi şi fără urmă de regret. Acestia au ajuns în faţa procurorilor, fiind acuzaţi de viol şi lipsire de libertate. Nu toţi au ales tăcerea. Unii dintre tineri au vorbit în faţa camerelor pentru a se disculpa. Aceaştia au acuzat-o pe minoră ca ar fi întreţinut relaţii sexuale cu toţi şapte de bună voie.

Fata are o altă versiune, iar rănile de pe corp şi confirmarea abuzurilor sexuale de către un medic demonstrează că minora provenită dintr-un centru de protecţie a fost siluită de cei şapte bărbaţi. Pentru fapta lor, agresorii riscă până la doisprezece ani de închisoare. Momentan au fost reţinuţi în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Între timp, minora rămâne victima propriei sale mame, care a condamnat-o la o viaţă dezorganizată în sistemul de protecţie. Aceasta este şi victima bărbaţilor care au transformat-o în jucăria lor sexuală şi a sistemului care trebuia să îi asigure protecţia.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe