PRIMA PAGINĂ » SPORT » BARAJE LA FOC CONTINUU

BARAJE LA FOC CONTINUU

de Mditv
4 vizualizări

Federatia a decis: cele patru baraje pentru stabilirea echipei care va promova… sau va ramane in Liga I se vor juca in doar 11 zile. Campionatul Ligii a II-a se incheie pe 28 mai, iar primele jocuri de baraj, intre ocupantele locurilor 2, sunt pe 1 iunie.

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat procedura de organizare a meciurilor de baraj pentru accederea in Liga I. Astfel, ojcurile de baraj dintre echipele clasate pe locul 2 din fiecare serie de Liga a 2-a, vor avea loc în data de 01.06.2016 (jocul tur), si în data de 04.06.2016 (jocul retur).
Jocurile de baraj dintre echipa câştigătoare a barajului de la Liga a II-a, cu echipa de pe locul 6 din Play-out-ul Ligii 1, sunt pro
gramate în data de 08.06.2016 (jocul tur), în data de 12.06.2016 (jocul retur). Interesant este ca, pentru prima dubla confruntare va avea loc tragere la sorti pentru organizare, respectiv echipa care joaca primul meci pe teren propriu. Pentru al doilea baraj, daca divizionara B nu detine instalatie de nocturna, primul meci se va juca pe terenul echipei din Liga I. Din sezonul viitor, FRF va renunta la organizarea Ligii a II-a cu doua serii si play-off, respective play-out. Campionatul va avea o singura serie, de 20 sau 22 de echipe, si se va juca in sistem simplu, fiecare cu fiecare.

IONUȚ MARIN

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe