PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » VISCOLUL ȘI-A LUAT TRIBUTUL. UN TURIST GĂSIT MORT PE JEPII MICI

VISCOLUL ȘI-A LUAT TRIBUTUL. UN TURIST GĂSIT MORT PE JEPII MICI

de Andrei Oprescu
34 vizualizări

Salvamontiştii din Buşteni au ajuns la un montaniard pe traseul Jepii Mici din masivul Bucegi, acesta fiind găsit decedat. Salvatorii au început să coboare trupul neînsufletit, iar acţiunea a durat patru ore, în condiţiile în care pe munte a fost viscol. Vântul a bătut în rafale care ajung la 100 de kilometri la oră. Bărbatul,care nu a mai putut înainta într-o zonă în care zăpada ajunge la un metru înălţime, a fost observat de un grup de patru turişti aflaţi pe munte, care au sunat la 112.
Trupul neînsufleţit a fost adus la staţia de telecabină, de unde a fost coborât în staţiune. Un alt turist, în vârstă de 70 de ani a fost căutat de oamenii muntelui în zona Cheia-Munte Roșu, unde spre cabana Ciucaș, zăpada are 35 de cm grosime. Omul participa la un concurs de anduranță, iar jandarmii montani l-au găsit după două ore de căutare viu și nevătămat, rătăcit în zonă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe