PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Vise de mărire – VIDEO

Vise de mărire – VIDEO

de admin
11 vizualizări

Sunt doar cinci in judetul Dambovita si, teoretic cel putin, ar putea sa fie 90. Nici la nivel national situatia nu este diferita. Este vorba despre administratorii publici. Doi dintre acestia, din Dambovita, s-au inscris astazi in Asociatia nationala a administratorilor publici.

Alexandru Oprea administrator public al judetului Dambovita si Gabriel Cioaca, administrator public al municipiului Targoviste s-au inscris astazi in asociatia de profil de la nivel national. Deocamdata Asociatia nu are o anvergura prea mare si asta in principal pentru ca postul de administrator public depinde de primar sau presedintele Consiliului Judetean , acestia putand sau nu sa opteze pentru infiintarea unei astfel de functii.Pe de alta parte cei ce detin aceste functii spun ca sunt absolut necesare.

Oportun sau nu postul de administrator public depinde de primari sau presedintii de consiliu judetean, administratorii publici venind si plecand odata cu acestia. In Dambovita astfel de posturi sunt ocupate doar la CJ,  primariile Targoviste, Vulcana Bai, Vulcana Pandele si Titu, dintruu total de 89 de primarii plus CJ.

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe