PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘOC ÎN MUZICA ROMĂNEASCĂ – VIDEO

ȘOC ÎN MUZICA ROMĂNEASCĂ – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Soc in muzica romaneasca! Un faimos impresar a fost arestat dupa ce a violat impreuna cu un amic doua tinere. Una dintre ele, locuieste in judetul  Dambovita si este studenta la Facultatea de Constructii din Bucuresti. Ea a fost si cea care a dat totul in vileag. Le-a povestit parintilor calvarul prin care a trecut impreuna cu amica sa. De atunci nu si mia gaseste linistea.

Text: Unul dintre cei mai cunoscuti impresari din muzica romaneasca, va petrece, cel mai probabil, urmatorii ani in spatele gratiilor. Radu Musestescu a fost arestat, fiind acuzat ca a violat doua tinere, impreuna cu un amic. Radu Musestescu este impresarul mai multor cantareti faimosi din Romania, printre care si Aura Urziceanu. Una din victimele lui a fost si o tanara din Dambovita. Fata este studenta in Bucuresti si in seara cu pricina a fost rugata de o amica sa o insoteasca la impresar acasa.

Ajunse aici, a inceput calvarul. Musetescu ar fi luat-o pe amica sa la bataie si apoi ar fi violat-o. Nici tanara din Dambovita n-a scapat nevatamata. Prietenul impresarului a bagat-o intr-o camera si a violat-o si pe ea.

Scapate din mainile celor doi, fetele au mers la camin si apoi au povestit totul rudelor. Tatal dambovitencei a anuntat violul la politie. Acum cei doi sunt in spatele gratiilor si vor petrece ani grei, fiind acuzati de viol.

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe