PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VLADU A DECLANȘAT JIHADU’ – VIDEO

VLADU A DECLANȘAT JIHADU’ – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Proaspatul sef al democrat-liberalilor damboviteni, deputatul Iulian Vladu, a inceput curatenia de toamna. Prima masura adoptata de Biroul Permanent Judetean a PDL Dambovita sub conducerea lui Vladu a fost sa-i excluda din partid pe primarii localitatilor Hulubesti, Contesti si Cornatelu. Acstia au fost acuzati ca dup ace au fost alesi primari au imbratisat un nou parcurs politic. Altfel spus, au fost dati afara din PDL pentru ca au tradat.

Democrat-liberalii damboviteni se intaresc … subtiindu-si randurile. La ultima sedinta a Biroului Permanent Judetean prezidata de Iulian Vladu s-a decis, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a primarilor Adrian Chirita – Hulubesti, Alexandru Marian – Contesti si Floarea Radulescu de la Cornatelu. Claudiu Dumitrescu, recent desemnat purtator de cuvant al PDL Dambovita, a facut cunoscute motivele care au stat la baza mazilirii celor trei edili.

Potrivit unor surse din PDL Dambovita pe lista neagra a conducerii organizatiei s-ar mai afla si alte persoane, primari, consilieri locali si chiar parlamentari. Claudiu Dumitrescu nu a putut sa confirme aceste informatii, dar nici nu a negat.

Echipa: Iulian Bănășanu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe