PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLITISTII, PE URME DE…CAPRIOARA – VIDEO

POLITISTII, PE URME DE…CAPRIOARA – VIDEO

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Politistii din Dambovita de la Serviciul de Arme si Explozibil au batut judetul in lung si lat in cautarea caprioarelor. Nu , nu este o gluama! Oamenii legii ne anunta printr-un comunicat de presa ca au organizat o actiune pentru combaterea braconajului cinegetic. Actiunea a avut un real success! A fost gasita o caprioara in curtea unui barbat din Buciumeni. Cu caprioara-n fata si braconierul prins, gata si dosarul penal. Omul nu a bociferat prea mult pentru ca politistii i-au lasat tot lui animalul…in custodie!

Asa au umblat si politistii de la arme in cautarea caprioarelor. N-au pornit cu roua in picioare ci doar cu o informatie venita cel mai probabil de la vreun vecin invidios pe iubitorul de animale. Omul le-a explicat oamenilor legii ca a gasit animalul de pui. L-a luat acasa si l-a ingrijit ca pe ochii din cap. Unde-i lege, nu-i tocmeala, i-ar fi spus politistii barbatului, caruia i-au intocmit repejor dosar penal pentru braconaj cinegetic.

Braconier, braconier ,dar ce braconier mai e domnul daca politistii au lasat caprioara tot pe mana lui?

Echipa: Mihai Eremia, Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe