PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VOLEIBALISTELE TÂRGOVIŞTENE, ÎN OPTIMILE CEV CUP

VOLEIBALISTELE TÂRGOVIŞTENE, ÎN OPTIMILE CEV CUP

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

 

Voleibalistele de la CSM Târgovişte au ajuns în optimile CEV Challenge Cup, după ce au câştigat meciul cu echipa din Bulgaria, Levski Sofia, marţi seară. Târgovistencele şi-au asigurat calificarea în optimile de finală, învingând în manşa secundă a şaisprezecimilor, pe teren propriu.

Victoria nu a fost chiar floare la ureche pentru CSM Târgovişte, întrucât şi bulgăroaicele s-au ţinut tari la fileu. Primul set a fost câştigat la diferenţă mică de puncte 25-23. În setul al doilea, târgoviştencele au condus detaşat 25-16, iar în setul 3 au avut iar emoţii, terminându-l la doar 3 puncte diferenţă 25-22. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Milagros Collar, căpitanul echipei din Târgovişte. Aceasta a avut 17 reuşite, în manşa secundă a şaisprezecimilor. În Sala Sporturilor din Târgovişte au fost peste 1 000 de spectatori , iar elevele lui Guillermo Naranjo au bătut în 73 de minute. Totodată, gafele târgoviştencelor demonstrează că au nevoie de mai multă pregătire pentru competiţia europeană CEV Challenge Cup. Meciul de marţi seară reprezintă o bună pregătire pentru meciul din campionat cu CSM Bucureşti, de luni, 15 ianuarie, ora 17:30, tot pe teren propriu.

 

https://youtu.be/b9hQvOYFzoA

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe