VOLEIBALISTELE TÂRGOVIŞTENE, ÎN OPTIMILE CEV CUP

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

 

Voleibalistele de la CSM Târgovişte au ajuns în optimile CEV Challenge Cup, după ce au câştigat meciul cu echipa din Bulgaria, Levski Sofia, marţi seară. Târgovistencele şi-au asigurat calificarea în optimile de finală, învingând în manşa secundă a şaisprezecimilor, pe teren propriu.

Victoria nu a fost chiar floare la ureche pentru CSM Târgovişte, întrucât şi bulgăroaicele s-au ţinut tari la fileu. Primul set a fost câştigat la diferenţă mică de puncte 25-23. În setul al doilea, târgoviştencele au condus detaşat 25-16, iar în setul 3 au avut iar emoţii, terminându-l la doar 3 puncte diferenţă 25-22. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Milagros Collar, căpitanul echipei din Târgovişte. Aceasta a avut 17 reuşite, în manşa secundă a şaisprezecimilor. În Sala Sporturilor din Târgovişte au fost peste 1 000 de spectatori , iar elevele lui Guillermo Naranjo au bătut în 73 de minute. Totodată, gafele târgoviştencelor demonstrează că au nevoie de mai multă pregătire pentru competiţia europeană CEV Challenge Cup. Meciul de marţi seară reprezintă o bună pregătire pentru meciul din campionat cu CSM Bucureşti, de luni, 15 ianuarie, ora 17:30, tot pe teren propriu.

 

https://youtu.be/b9hQvOYFzoA

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

NOI REȚINERI ÎN CAZUL PITEȘTI

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că dosarul a fost preluat miercuri de către Parchetul Militar București de la Parchetul Tribunalului Argeș, iar procurorii militari au dispus reținerea unui jandarm, iar un altul este pus sub acuzare pentru infracțiunile de purtare abuzivă şi lovituri cauzatoare de moarte. Procurorii spun că