PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VOR STRĂZI ASFALTATE ȘI CANALIZARE ÎN RĂCARI – VIDEO

VOR STRĂZI ASFALTATE ȘI CANALIZARE ÎN RĂCARI – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Nervi intinsi la maximum, hohote de ras, buna dispozitie, dar si dialog picant! Au fost ingredientele celei de-a treisprezecea editii a campaniei ” Politica strazii ”. Oamenii au renuntat la tacere si si-au strigat nemultumirile in fata a zeci de mii de telespectatori si in fata autoritatilor locale si judetene. Unii damboviteni nu au facut-o oricum, ci au avut o maniera proprie de a aborda discutia, maniera care starnit hohote de ras in randul spectatorilor. Moderatorii emisiunii Sebastian Dragan si Sorin Diaconescu au constatat ca existentele locuitorilor orasului Racari sunt legate practic de aceleasi inconveniente: lipsa canalizarii si a strazilor asfaltate. Oamenii s-au facut vazuti si auziti chiar langa primaria din Racari, locul unde a fost amplasat in aceasta seara studioul mobil. Cetatenii au venit cu pancarte pe care si-au scris cu litere mari doleantele. Acestia doresc strazi asfaltate si reabilitarea scolii Ghergani. Sute de oameni s-au inscris si in aceasta seara la tombola care le poate aduce premii de exceptie, completand taloanele oferite gratuit de MDI Tv.

 

 

Omul serii a fost cu siguranta Andrei Niculae, cel mai nemultumit dambovitean care a aparut pana acum la emisiunea ” Politica strazii ”. Cetateanul si-a exprimat gandurile intr-o maniera proprie care a starnit hohote de ras in multime.

 

Nervii interlocutorilor din emisiunea ” Politica strazii ” au ajuns la maxim cand a fost vorba de aportul pe care l-a avut primarul Marius Caraveteanu in dezvoltarea localitatii. Unii cetateni s-au aratat foarte revoltati impotriva administratiei locale si spun ca autoritatile nu au facut mai nimic pentru viata locuitorilor din Racari.

 

Parerile au fost impartite, astfel ca au fost si oameni care au observat ca orasul dambovitean s-a dezvoltat cat vezi cu ochii sub domnia actualului primar, Marius Caraveteanu.

 

Lipsa canalizarii este una dintre nemultumirile pe care le au locuitorii orasului Racari. Oamenii spera sa aiba conditii decente de trai si solicita pe aceasta cale continuarea lucrarilor de canalizare si asfaltarea tuturor strazilor.

 

Agricultorii se plang ca piata din bazinul legumicol aflat in sudul judetului Dambovita este stricata de bisnitari. Fermierii muncesc de dimineata si pana in noapte, iar in momentul comercializarii produselor obtin preturi care de abia le acopera munca si cheltuielile. Legumicultorii doresc dezvoltarea agriculturii, dar in acest sens solicita ajutorul Guvernului si o implicare mai accentuata a autoritatilor locale si judetene.

 

In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in locatiile unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Joi 26 septembrie ne gasiti langa sala de sport din Titu, iar vineri 27 septembrie in spatele primariei Voinesti.

 

 

Valentin Popescu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe