PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VORBA MULTĂ… SCURTEAZĂ ȘEDINȚA – VIDEO

VORBA MULTĂ… SCURTEAZĂ ȘEDINȚA – VIDEO

de admin
2 vizualizări

La sedinta de joi a Consiliului Local Municipal Targoviste, PP-DD-istul Avram Iancu ar fi trebuit sa depuna juramantul de consilier local dar, din motive independente de vointa sa, n-a fost sa fie. Cu alte cuvinte, pana la noi ordine, Andrei Paunescu, omul pe care ar fi trebuit sa-l inlocuiasca Avram Iancu, ramane in continuare consilier chiar daca a fost exclus din partid. Motivul este unul cat se poate de banal: consilierii prezenti au cerut o pauza de 10 minute pentru consultari si… au uitat sa se mai intoarca.
Presedintele de sedinta si secretarul municipalitatii au asteptat in zadar revenirea colegilor din pauza de 10 minute. Au asteptat cele 10 minute si alte 10 peste, si poate daca nu ar fi declarat sedinta inchisa din lipsa de cvorum, cu siguranta ar fi asteptat si la aceasta ora. Liderul consilierilor PSD, Cristian Stan, a motivat absenta grupului social-democrat prin prelungirea discutiilor. El a spus ca nu au avut nicio clipa intentia de a nu reveni la sedinta. Asa sa fie?

Iulian Bănășanu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe