PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VORBITUL LA TELEFON, CU PORȚIA – VIDEO

VORBITUL LA TELEFON, CU PORȚIA – VIDEO

de Andrei Oprescu
29 vizualizări

 

Veste, nu tocmai buna pentru impatimitii comunicarilor telefonice. Pentru a evita radiatiile emise de mobil, convorbirile pe care le realizati zilnic nu trebuie sa depaseasca 40 de minute.

Aflati in imposibilitatea de a ne spune cu exactitate in ce fel ne pot afecta radiofrecventele emise de telefon, specialistii ne recomanda sa renuntam la convorbirile interminabile. Solutia, insa, nu poate  fi pe placul populatie, limitarea duratei petrecuta in telefon nu poate fi decat o gluma pentru cei nu concep viata fara.

 

Numarul mare de studii realizate cu privire la  impactul pe care il poate avea telefonia mobila asupra sanatatii, nu duce, momentan, la o concluzie clara. Cu toate acestea, pericolele la care se expun cei care utilizeaza telefoanele in exces, nu pot fi omise. Efectele devastatoare pe care radiatiile emise de mobile le pot avea asupra organismului nostru, pot fi insa stopate prin limitarea duratei convorbirilor telefonice. Desi constienti de faptul ca telefonul le poate cauza, mare parte a romanilor nici nu se gandesc sa se dezlipeasca de telefon

 

Unele cercetari sustin ca emisiile telefonice stau chiar la baza formelor grave de imbolnavire si pot contribui chiar la aparitia cancerului.

 

Ilona Rotaru

Eduard Găiseanu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe