PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRIPLĂ LANSARE – VIDEO

TRIPLĂ LANSARE – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Cu tricolorul in piept, scriitorul George Filip a venit din Canada pentru a-si lansa in mai multe orase din Romania trilogia Era Poetilor, Axiome si Top secret.  Periplul scriitorul constantean  a ajuns  astazi la Biblioteca Judeteana I.H. Radulescu Dambovita.

George Filip s-a nãscut la Tuzla, judetul Constanta in anul 1939. A parasit tara la 7 ianuarie 1979, iar dupa peregrinari in Austria, Germania si Franta s-a stabilit in Canada. Din 1984, George Filip locuieste la Montreal, unde a infiintat Centrul de Cultura Romana. Poetul este de asemenea, membru fondator al Asociatiei Scriitorilor Romani din Canada. Dupa ce a colindat mai multe orase din tara pentru a-si face cunoscute operele,  miercuri acesta si-a lansat trilogia si la Targoviste.

La eveniment a fost prezent si scriitorul George Coandă care a facut o caracterizare a poetului George Filip dar si a operelor sale, numindu-I pe acesta un poet al surprizelor.

Echipa: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe