PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VREME CALDĂ ÎN MIJLOCUL IERNII – VIDEO

VREME CALDĂ ÎN MIJLOCUL IERNII – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

În mijlocul lunii ianuarie, termometrele indică grade de primăvară

 

 

A doua jumatate a lunii ianuarie aduce… tot vreme calda. Meteorologii anunta ca temperaturile din urmatoare perioada vor scadea dar mercurul din termometre se va mentine peste nivelul de zero grade. Conform prognozelor sunt estimate precipiati sub forma de lapovita si ninsori slabe doar in zonele montanenu isi vor face prezenta nici in zilele urmatoare.

 

In Muntenia valorile termice maxime se vor mentine ridicate in perioada urmatoare, astfel ca in zilele cele mai calde media pe intreaga regiune va fi de aproximativ 10 grade. Dupa 21 ianuarie meteorologii anunta ca temperaturile inregistrate vor fi in usoara scadere si va ajunge la medii de 4-5 grade, inca destul de ridicate pentru ce-a de-a doua luna de iarna.

 


Din data de 16 ianuarie, local, mai mult in zonele inalte, vor fi condiiti de precipitatii, dar si acestea vor fi in general slabe cantitativ. Meteorologii anunta ca momentan nu poate fi vorba de ninsor ci doar de ploi slabe.

La munte pana la jumatatea saptamanii viitoare , mediile temperaturilor maxime vor fi pozitive si se vor situa intre 2 si 4 grade, apoi vor incepe sa scada sub 0 grade. Media minimelor nocturne se va mentine negative pana spre sfarsitul lunii.

 

 

Ilona Rotaru

Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe