PRIMA PAGINĂ » SPORT » CANTONAMENT LA MUNTE – VIDEO

CANTONAMENT LA MUNTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Naționala de futsal s-a pregătit la Bușteni pentru Europenele din Belgia

Naționala Romaniei de Futsal și-a încheiat ultimul stagiu de pregatire dinaintea Campionatului European care se va desfasura in Belgia, la Anvers, in perioada 28 ianuarie – 8 februarie. Fotbalistii s-au aflat timp de 4 zile pe Valea Prahovei, la Bușteni, unde au exersat principalele scheme de joc si au efectuat antrenamente usoare.

In timpul pregatirilor de la Bușteni, desfasurate pe cel mai bun teren sintetic in aer liber de pe Valea Prahovei, fotbalistii au luat contact si cu noua minge cu care se va juca in acest an la campionatul European de futsal..

Antrenorul Nelu Stancea spune ca nu sunt probleme la lot si spera ca echipa sa să faca o figura frumoasa la europenele din acest an.

Romania va avea ca adversari in grupa A la Campionatul European de Futsal nationalele Belgiei si Ucrainei. Daca depasesc faza grupelor, romanii vor avea de infruntat Portugalia sau Rusia, echipe cotate mult mai bine decat nationala noastra. Inaintea plecarii in Belgia selectionata Romaniei va disputa 3 partide amicale, la Targoviste, Calarasi si Galati. 

I. M 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe