PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » VREMEA ÎNTOARCE FOAIA. NINSORI ȘI VISCOL. COD GALBEN

VREMEA ÎNTOARCE FOAIA. NINSORI ȘI VISCOL. COD GALBEN

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

ANM a emis o nouă avertizare de cod galben valabilă în intervalul  14 februarie, ora 11 – 15 februarie, ora 11. Sunt așteptate ninsori abundente, local viscolite și depunere de strat consistent de zăpadă. Avertizarea este valabilă pentru județele Dâmbovița și Prahova din regiunea Sud-Muntenia. Cele două județe, alături de Argeș se aflau încă de ieri seară sub un cod galben de ninsori.

În intervalul menționat, ninsori temporar însemnate cantitativ (în general 20…25 l/mp) cu depunere de strat de zăpadă consistent vor fi în estul Carpaților Meridionali, în Carpații Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei și local în nordul Munteniei. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45…50 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, în special în Carpații de Curbură, cu rafale de peste 70 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe