VREMEA REA A ÎNCHIS ȘCOLILE. ORELE DE CURS VOR FI RECUPERATE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vremea rea a închis școlile în mai multe județe din țară. Potrivit Ministerului Educației, luni, 26 februarie, și marți, 27 februarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, cursurile școlare vor fi suspendate integral în județele Dolj și Ilfov, respectiv în Capitală. În municipiul și în județul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atât luni, 26 februarie, cât și marți, 27 februarie, cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu.
Și elevii teleormăneni scapă de școală. În cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din această dimineață s-a luat decizia suspendării cursurilor școlare. Conducerea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea cursurilor de învățamânt pentru ziua de 26 februarie 2018, începând cu ora 12.00 și în data de 27.02.2018.
Orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învățământ cu aprobarea inspectoratelor școlare județene, respectiv a Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri