PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VREMEA SE MENTINE CANICULARA – VIDEO

VREMEA SE MENTINE CANICULARA – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

O noua saptamana, aceeasi vreme caniculara. Chiar daca temperaturile nu se vor mai apropia de 40 de grade celsius, disconfortul termic se mentine si in zilele urmatoare. Indicele temperatura umezeala va atinge pragul critic de 80 de unitati. De ploi nu poate fi vorba, cel putin pana la finele saptamanii, asa ca nu uitati de sfaturile medicilor, care insista pe consumul de lichide, evitarea stationarii afara in la orele pranzului si imbracaminte adecvata temperaturilor de vara.

Vreme tocmai buna pentru piscina, concedii la mare si la munte anunta meteorologii damboviteni pentru saptamana care tocmai a inceput. Judetul nostru nu a primit deocamdata nicio atentionare de canicula sau vreme schimbatoare, insa temperaturile prognozate vor fi mai mari decat normalul climatologic pentru aceasta perioada. Si nu gradele din termometre, care nu vor mai depasi 32 de unitati, vor da batai de cap, ci indicele temperatura-umezeala care va crea stare de disconfort.

Cel mai bine vor simti canicula locuitorii din partea de sud a judetului, in zona de campie. Acolo se va atinge si depasi pragul critic de disconfort temperatura umezeala.

Vremea calduroasa se va metine pana la final de saptamana. Meteorologii se asteapta la ceva precipitatii in noaptea de duminica spre luni.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe