PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VULPE, ADJUNCT LA IPJ DÂMBOVIȚA – VIDEO

VULPE, ADJUNCT LA IPJ DÂMBOVIȚA – VIDEO

de Andrei Oprescu
255 vizualizări

Comisarul sef Alexandru Vulpe a fost numit adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Dambovita. Vulpe a venit la varful IPJ Dambovita dintr-o functie similara in judetul Olt. Mai trebuie spus ca noul adjunct al lui Danil Zepisi a ocupat, pentru cateva zile si functia de sef al IPJ Olt. Anterior, a fost sef al Sectiei de Politie Rurala Tartasesti – Dambovita.

 

Noul adjunct al IPJ Dambovita si-a inceput cariera in 1996 ca agent de ordine in Politia Targoviste. , dupa care a ocupat diverse functii in localitatile Niculesti, Crevedia, Moreni, Titu, Racari si Tartasesti. in luna februarie a acestui an cand a fost numit adjunct al sefului IPJ Olt, era sef al Sectiei Politiei Rurale din Tartasesti Dambovita. Comisarul sef Alexandru Vulpe este, incepand de astazi, adjunct al sefului Inspectoratulu ide Politie Dambovita, pe linie de ordine publica si politie rutiera.

 

Iulian banasanu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe