PRIMA PAGINĂ » SPORT » ZBOARĂ EURO ÎN SERIA CHINDIEI

ZBOARĂ EURO ÎN SERIA CHINDIEI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Soimii Pancota a furnizat surpriza etapei din week-end a Ligii a II-a. Echipa micutei localitati din Arad a batut la Cluj cu 2-1 si a facut un pas important spre salvarea de la retrogradare. Sa vina banii la baieti, au cantat jucatorii in vestiar, iar ce-a urmat e demn de orice colectie de clipuri haioase.

Asa s-au bucurat pancotanii dupa 2-1 pe Cluj Arena, pentru o victorie pe care aproape nimeni nu o anticipa. Soimii sunt in carti pentru salvarea de la retrogradare. Succesul obtinut pe final la Cluj, prin golul lui Pirtea, le-a adus in buzunare cate 400 de lei. Imediat dupa meci, patronul Soimilor, Pavel Piros, le-a transmis jucatorilor, printr-o filmare cu telefonul, ca luni trebuie sa se prezinte la caserie. 1900 de euro flutura Piros in clip, adica prima totala pentru titulari, staff si rezerve. Tot 400 de lei vor incasa Issa si compania si in week-end, daca o bat CSM Valcea.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe