PRIMA PAGINĂ » SPORT » ZIUA CEA MARE

ZIUA CEA MARE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Chindia dispută joi cel mai important meci din ultimii 15 ani

Chindia e gata să producă surpriza cea mare în Cupa României. Echipa din Târgoviște joacă optimile Cupei pe terenul lui Dinamo, obligată de postul de televiziune deținător de drepturi, în condițiile în care fusese desemnată club organizator. Până în această fază, Chindia a trecut de Roșiorii de Vede, Slatina, CSU Craiova și Săgeata Năvodari, iar roș-albaștrii au speranțe că parcursul fulminant poate continua și după seara de joi.

Cu Dumitrescu antrenor, Oțelul Târgoviște pătrundea, din postura de divizionară B, în aceeași fază a competiției în primăvara lui 1995. Oțelul pierdea la Moreni cu 0-2, după o figură frumoasă. Tehnicianul speră ca echipa dâmbovițeană să aibă o evoluție bună joi în Groapă și, în cel mai nefericit caz, să iasă din competiție cu fruntea sus.

Oficialii Chindiei sunt cu gândul și la meciul de campionat de duminică, de la Câmpina, cu Fortuna, pe care echipa trebuie să îl câștige pentru a rămâne în fruntea seriei.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe