PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE SURPĂ STRĂZILE – VIDEO

SE SURPĂ STRĂZILE – VIDEO

de admin
41 vizualizări

Alunecare de teren pe o strada din municipiul Curtea de Arges unde peste noapte a aparut o groapa cu un diametru de 30 de metri si o adancime de 4-5 metri,iar accesul in zona se realizeaza in acest moment doar pe jos.Casele,situate la 7-8 metri nu sunt deocamdata afectate,dar oamenii din zona se tem in conditiile in care locuintele lor nu sunt asigurate,iar autoritatile spun ca ar fi necesar un zid de protectie care sa opreasca alunecarea pamantului.
Strada Plopis din Curtea de Arges este una in panta,situata in apropierea centrului orasului si a vestitei Biserici Domnesti a localitatii.A fost asfaltata in anul 2013,cu fonduri europene,iar surparea a avut loc in zona unde se termina asfaltul si incepe drumul pietruit.Localnicii spun ca acum 40 de ani a mai fost un fenomen asemanator in zona,dar nu de o asemenea gravitate.
Proprietarii caselor din zona spun ca deocamdata groapa aparuta in strada este la o distanta de 7-8 metri de locuintele lor,iar acestea nu au fost afectate dar se tem si recunosc ca toate constructiile din perimetrul in cauza nu au asigurare.
Reprezentantii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din cadrul primariei municipiului Curtea de Arges au fost anuntati despre fenomen si au izolat zona,strada fiind inchisa circulatiei rutiere, accesul realizandu se doar pietonal,in conditiile in care nu exista alte cai ocolitoare cu masina.
Oamenii se tem pentru viata lor si pentru siguranta locuintelor si cer autoritatilor sa realizeze demersurile pentru realizarea unui zid de sprijin care sa opreasca surparea terenului si alunecarea de teren de pe strada in panta din oras.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe