PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RĂFUIALĂ ÎNTRE GĂȘTILE INTERLOPILOR – VIDEO

RĂFUIALĂ ÎNTRE GĂȘTILE INTERLOPILOR – VIDEO

de admin
32 vizualizări

A fost scandal monstru in Telorman! Gastile rivale din loclalitatea Pietrosani s-au batut din nou. De acesta data familia interlopului Soisun , arestat pentru tentativa de omor, a fost atacata de mai multi indivizi din tabara rivala. Atacatorii au venit inarmati cu bate si bolovani si le-au distrus locuinta parintilor lui Soisun. Apoi au intrat in curte si au lovit unde au putut. Atacul a fost filmat de victime cu telefoanele mobile.
Asa a inceput teroarea pentru familia interlopului Soisun. In casa erau mai multi adulti si copii minori care s-au speriat de moarte sub ploaia de bolovani.
Ramasi fara bolovani, atacatorii au pus mana pe bate, au intrat in curtea familiei lui Soisun si au inceput sa loveasca.
Disperati au sunat la 112 . Abia atunci au scapat de furia gastii rivale. Oamenii au facut plangeri la politie si cer sa se faca dreptate. Politistii fac acum cercetari pentru distrugere si in functie de rapoartele medicilor legisti ar putea sa-i cercetateze pe atacatori si pentru vatamare corporala. In schimb atacatorii se plang ca ei sunt cei agresati.
Filmarile facute de familia interlopului Soisun ii contrazic. Intre timp in localitatea Pietrosani s-a asternut teroarea. Localnicii se tem pentru vietile lor si spun ca daca politia nu va interveni cu seriozitate, in curand s-au putea lasa cu varsare de sange sau chiar mai rau.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

http://youtu.be/gU5Dgi8I4JE

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe