PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Misiune întreruptă – VIDEO

Misiune întreruptă – VIDEO

de admin
8 vizualizări

O misiune a pompierilor teleormaneni a fost intrerupta brusc, intr-o intersectie din Alexandria. Echipajul se deplasa la o intervenție pe DE 70 insa a fost implicata intr-un accident de circulație. Autospeciala a fost lovita de o autoutilitara care a intrat in intersectie, pe culoarea verde, fara sa acorde prioritate de trecere masinii de interventie.
Autospeciala de la ISU Teleorman se afla in drum spre un alt accident și a trecut pe culoarea roșie a semaforului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
În urma accidentului, autoutilitara a fost grav avariată în partea din față. Șoferița și alte trei persoane, o femeie și doi copii, ocupanți ai autovehiculului care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei aflată în misiune, au ajuns la spital cu fracturi și multiple contuzii.
Femeia care se afla la volanul autoutilitarei a rămas fără permis și este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe