PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘPAGA PENTRU PENSII – VIDEO

ȘPAGA PENTRU PENSII – VIDEO

de admin
11 vizualizări

Audierile in cazul ,,spaga pentru pensii” de la DNA Pitesti, in care s- au sinucis trei persoane continua, in fata procurorilor venind 20 de pensionari. Cei mai multi dintre oameni sunt speriati, dar spun ca vor veni in continuare la anchetatori pentru a sprijini cercetarile in dosarul in care doua doctorite de la Casa de Pensii Argeș au fost arestate pentru de luare de mită.

Primul caz de suicid a fost la inceputul acestei luni,atunci cand o femeie din municipiul Pitesti s a spinzurat,apoi o alta argeseanca,din orasul Mioveni a fost descoperita inecata,pentru ca acum 5 zile un bărbat de 60 de ani din Bascov-Arges sa-și puna capăt zilelor de teamă că va fi obligat să dea înapoi banii pe care îi primise ilegal timp de câțiva ani.
Pensionarii chemati la DNA Pitesti pareau speriati de situatia de a da ochii cu procurorii anticoruptie si de a da declaratii in fata lor.

Medicii in cauza sunt acuzati că ar fi luat șpagă în repetate rânduri pentru încadrarea ilegală în vederea pensionării pe caz de boală sau pentru prelungirea pensionării pe caz de boală în cazul unor persoane care erau în realitate apte de muncă.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

http://youtu.be/No2gbFy4kB0

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe