PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FAMILIE DISTRUSĂ ÎNTR-O CLIPĂ – VIDEO

FAMILIE DISTRUSĂ ÎNTR-O CLIPĂ – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Tragedia in judetul Dambovita! O femeie insarcinata si fiul ei de doi ani au fost loviti mortal de o masina. Femeia se intorcea de la biserica impreuna cu fiul ei de doi ani. S –a grabit sa ajunga acasa iar soferul n-a mai apucat sa franeze. Femeia a murit in drum spre spital cu pruncul in pantece. Micutul de doi ani s-a stins pe masa de operatie.
Cu cateva minute inainte femeia isi tinea fiul de mana. Au iesit impreuna de la biserica din sat si se indreptau spre casa. Femeia a traversat strada fara sa se asigure, si amandoi au fost loviti in plin de o masina care gonea pe strada. Soferul n-a mai apucat sa franeze.
Femeia era insarcinata in sapte luni, iar baietelul pe care-l stinea strans de mana abia implinise doi ani.
Masina a rupt gardul unei case, a doborat un copac si apoi a lovit trei autoturisme parcate. Pe femeie a aruncat-o dupa gard. Băiatul de doi ani a fost luat primul de pe asfalt. Rudele n-au mai asteptat ambulanta si l-au dus la spitalul din Gaesti. Cand au venit ambulatele in sat, mama copilului abia mai respira.
In drum spre spitalul din Targoviste, femeia a fost resuscitata incontinuu. A murit cateva minute mai tarziu la camera de garda. In pantecul ei, pruncul pe care urma sa-l nască peste doua luni, a murit in momentul impactului.
Fiul ei de doi ani se lupta sa traiasca la Spitalul din Gaetsi. Era in coma profunda. Un elicopter SMURD a zburat ca sa-l salveze.
L-a transportat la Spitalul Floreasca din Capitala. Acolo, medicii l-au bagat direct in sala de operatii, dar copilul a murit in timpul interventiei chirurgicale. Soferul masinii care i-a lovit e un tanar din sat. Nu s-a urcat baut la volan, dar a ajuns la politie pentru declaratii. Are dosar penal pentru ucidere din culpa.

Mihai Eremia
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe