PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VACANŢĂ LA BIBLIOTECĂ – VIDEO

VACANŢĂ LA BIBLIOTECĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

Biblioteca Judeteana I.H.Radulescu a pregatit si in aceasta vara un program special pentru copiii care aleg sa isi petreaca vacanta la biblioteca. Timp de o luna, scolarii damboviteni din clasele I-VIII iau lectii de pictura, origami, istorie locala, matematica sau teatru. Peste 50 de copiii au ales sa participe la activitatile organizate  de biblioteca vara aceasta.

Daca unii tineri damboviteni isi petrec vacanta de vara in excursii, tabere scolare, la munte sau la mare alaturi de parinti, altii aleg sa mearga la biblioteca pentru a invata lucruri noi. Programul „Vacanţă la bibliotecă” reprezinta o alternativa de petrecere a timpului liber care imbina activitatile recreative cu acumularea de cunostinte, formarea de noi deprinderi si socializarea. Activitatile din aceasta vara se deruleaza atat la sediul central cat si in cadrul sectiei pentru copii a Bibliotecii Judetene Dambovita.

Din program nu lipsesc lectiile de istorie, matematica si literatura, dar si educatie pentru sanatate in cadrul atelierelor de prim ajutor. Pentru cei mai creativi dintre cursanti se organizează ateliere de origami si pictura. Programul se va incheia pe data de 26 iulie cu un carnaval.

Cei mici s-au aratat foarte incantati de activitatile desfasurate anul trecut si s-au intors si in aceasta vara. Daca unii au ales teatrul, altii au demonstrat cunostinte de matematica.

ECHIPA: Cătălina Sandu /Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe